Ingen bra känsla

Hatar verkligen känslan av att folk riktigt glor på en. Jag vet ju att 99% av gångerna så gör dom ju inte det utan det är bara jag som inbillar mig. Jag kom nyss hem från affären, var jobbigt där då det var mer folk än normalt och då jag kom hem  tänkte  jag gå in i porten som är mot garagen bara för att undvika dom som är på lekplatsen, men det var ju på folk på båda sidorna. Det gick ju bra ändå även fast det bara känns som jag vill skrika ” Sluta glo för fan!”. Detta är en anledning till att jag ALLTID lyssnar på musik då jag är ut, jag kan låta bli att tänka negativa saker.

Ibland har jag faktiskt lite problem då det kommer till mitt storkbett mitt i pannan, det syns ju illrött då jag är varm eller arg och detta gör ju inte saken bättre heller då jag tror någon glor på mig :(. Jag tillhör dom som det inte försvunnit på. Storkbett brukar försvinna då man är liten tydligen. Det är tydligen mer sällsynt att det uppstår på pannan… Jag är verkligen unik tydligen. Först får jag det mitt i pannan och sen försvinner det inte på mig.

Dom senaste gångerna jag har varit ut , förutom förut idag på stan, så har jag inbillat mig att folk glor. Det var ett tag sen jag hade den känslan nu. Jag gillar inte den känslan alls!

Jag önskar denna känsla att folk skulle glo på mig bara kan ta och försvinna helt och hållet någon gång.

 

4 reaktioner på ”Ingen bra känsla”

  1. Har du testat sminka över rodnaden? En täckkräm och sen en foundation skulle kunna fungera. På Kicks ska man nu kunna få en skräddarsydd hudnyans på foundations fick jag reklam om.

    Avskyr också blickarna, har testat heja någon gång men inte alltid man har det modet.

    1. Jodå, fick hjälp med en bra foundation ( på kicks faktiskt ) för en del år sedan. Men jag sminkar mig aldrig. Har aldrig förr tänkt på mitt storkbett.

    1. Ja den är ju det. Har varit med om att en tjej glodde en gång. JO hon gjorde faktiskt det. Både jag och min dåvarande pojkvän glodde tillbaka haha, det kändes skönt 🙂 När t.om han sa ja hon glor så är det ju så . Annars brukade han alltid säga att det är bara jag som inbillar mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *