Ingen julkänsla

I  år är första gången på flera år som jag inte ens har någon som helst lust att köpa julskinka eller någon som helst mat som hör julen till. I och för sig så kommer jag ju leva på väldigt lättlagad mat om jag köper det jag gillar mest.Det slutar nog med att jag går iväg och handlar på måndag.   Men det blir ingen hel skinka detta år faktiskt. Jag måste ha min skinkstut och det finns ju faktiskt färdigskivad att köpa. Köttbullar, tunnbröd, smör, någon burk sill, rödbetssallad, någon korv typ salami… Det lär räcka.

Idag och igår har jag legat sjuk så jag har inte ens haft en tanke på att gå iväg och handla idag. Jag har ju ett paket från Apotea att hämta ut. Innehållet i paketet hade ju varit perfekt nu. Jag har beställt en nässpray och vitaminer. Jag AVSKYR nässpray och jag har inte använt det sen jag var liten eftersom jag då tyckte det var så obehagligt. Men denna är för om man är torr i näsan och sårig vilket jag är just nu. Jag vet inte om det beror på att jag är sjuk eller om det är en biverkning av min medicin.

Muntorrhet är en biverkning jag har fått och jag köpt tabletter för detta så jag är lite mer noga nu med min munhygien.

Jag känner inte alls av att det är jul om bara några dagar nu.  Jag blir ensam även detta år, mer ofrivilligt nu än förra året. Förra året valde jag att vara ensam då jag kände att jag behövde det då.

Jag tänker åka till stan på måndag och gå och köpa nåt på Systembolaget tänkte jag. Några cider för julafton och nåt att dricka på nyår…. Jag lär nog tänka på hur bakfull jag blev sist jag drack mer än några glas vin och då även inte alls åka till stan och köpa alkohol.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *