Ingen klippning idag och äntligen sol

Kände att jag inte mådde så vidare bra idag så det blev ingen klippning för min del. Men hinner ju få en ny tid innan syrrans bröllop i september. Jag vill färga mitt hår i nåt rött, men för att det ska synas bra så måste jag först då bleka håret. Har ju ett tag att fundera på hur jag vill ha det iallafall.

Jag klev upp för inte så länge sen. Har  ätit lite frukost och nu sitter jag på mammas härliga balkong. Det är riktigt fint väder idag, förutom att det blåser lite. Blå himmel och sol, verkligen på tiden. Det har ju mest varit skitväder sen jag kom ner hit till Göteborg i fredags förmiddag.

Nu får vädret vara såhär fint för jag vill gärna få lite färg, jag är ju så blek man bara kan bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *