Ingen ork men lite gjort ändå

Idag har jag egentligen ingen ork eller lust med något men jag tog tag i att städa upp på diskbänken ändå. Det känns ju så bra då det är gjort och jag får ju rena tallrikar, glas och bestick sen också då diskmaskinen kört klart.

Har fortfarande lite känningar efter huvudvärken sen förra veckan och allmänt trött, men inte så där trött som jag var i flera veckor under hösten tack och lov!

Jag hade behövt städa hela lägenheten ordentligt, men det får jag ta när jag orkar med det helt enkelt. Jag vet inte men tror det tog på krafterna hos sjukgymnasten i fredags och dessutom hade jag ju jobbig huvudvärk 2,5 dag förra veckan vilket även den gjort mig trött. Jag fick ju inte så mycket till bra sömn heller förra veckan så att jag är trött nu är ju inte så konstigt.

Idag kom även ett paket från DHL som jag måste hämta ut på Coop Torvalla, men det får vänta. Jag kände mig lite snorig då jag vaknade också. Det var bara tillfälligt att jag var snorig men jag känner ju att just nu med pandemin så stannar jag hemma vid minsta lilla. Det är några diamond paintings jag köpt som paketet innehåller. Sen att det ser så halt ut också gör ju inte saken lättare för mig att gå iväg, men jag ska försöka ta mig iväg imorgon tror jag.

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *