Ingen ro

Jag hade väldigt svårt att få ro i kroppen och somna natten till idag. Det gick bara inte. Var så trött men låg och tänkte en massa och det kröp i hela kroppen och så ångest på det… Jag gav upp efter ungefär 3-4 timmar och gick upp och satte mig i köket med diamond painting istället en stund och kollade på Outlander på telefonen samtidigt.

Lade mig vid midnatt och låg och försökte somna i flera timmar. Jag vet ju att jag kan somna hyfsat snabbt numera utan tabletter men den här gången var det svårt. Ska nog ta tablett ikväll för säkerhets skull. Jag tänkte ta en sömntablett vid 03.00 tiden men det är lite väl sent att ta en då tycker jag. Men som sagt, så blir det en sömntablett i natt för jag vill inte riskera att knappt få någon sömn i natt heller och må lika s k i t.

Jag fick sova några timmar till slut, men är så trött. Jag valde att stanna hemma från dagliga verksamheten idag vilket jag meddelade dom om. Jag skrev inte anledningen utan att jag helt enkelt försöker komma iväg imorgon istället.

Trots bristen på sömn och hur jag mådde så har jag ändå fått lite gjort idag. Jag har tvingat mig till en dusch, städat i sovrummet och tvättat.

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *