Inställt och mitt knä

Idag skulle jag egentligen ha varit iväg till hälsocentralen och träffa en läkare angående min hand, men eftersom jag inte kände mig så frisk i förrgår kväll så jag valde att avboka och be om en ny tid istället. Mådde helt ok under dagen… Jag är ju så smart av mig att inte vara iväg och absolut inte sätta mig på en buss om jag känner mig lite krasslig och speciellt nu då det är en pandemi. Jag kanske hade orkat komma iväg idag men man måste ju avboka tiden minst ett dygn innan och jag skulle iväg på förmiddagen idag.

Jag har en historia av att bara strunta i att gå/åka iväg på möten med mera, inte ens höra av mig och gå strunta i att svara om nån ringer. Nu är jag ju inte så längre, inte alls som förr i alla fall.

Jag kommer ju iväg framöver. Jag vill inte riskera att detta med handen/ fingrarna blir permanent. Jag ska försöka komma ihåg att ta upp angående mitt jäkla knä också (haft problem sen jag var liten och inget med övervikten att göra). Oftast har jag inte ont alls men ibland sväller det upp och ilar som till och nu har det börjat knastra också. Jag måste ju ta och kolla upp detta så det inte blir för jobbigt när jag blir gammal. Pappa tjatade ju på mig Ibland om just detta.  Jag tror jag undermedvetet inte tar upp angående knät då jag är rädd att läkaren ska säga att det kommer bli bättre om jag går ner i vikt haha. Men jo jag vet nog skulle hjälpa men sen har jag ju som sagt haft smått ont till och från i så många år och det började ju när jag var smal.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *