Inte bakis men…

Såå, igår då jag vaknade av alarmet jag hade satt så kände jag mig inte så kry. Hade lite feber så jag valde att skicka ett sms till daglig verksamheten och tala om att jag inte kommer. TUR att jag är som jag är och speciellt nu under pandemin. Jag är glad att jag redan igår hade skickat sms för idag då jag vaknade hade jag så hemsk huvudvärk. Ni vet sådan som det känns som att man ska ha druckit en jävla massa alkohol kvällen innan…

Jag tog två Treo för det är min räddning oftast. Jag förstod ju att jag skulle få upp det igen snabbt om jag drack upp för snabbt så tog mindre klunkar. Det spelade ingen roll tydligen.

Jag mår lite bättre i huvudet nu. Tog två Treo igen efter en del timmars vila och lyssnande på podcast.

Jag hatar när jag har sån här hemsk huvudvärk. Jag känner mig så sjuk och hängig. Men ingen feber tack och lov!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *