Inte så frisk som jag trott

Idag då jag vaknade så kände jag att jag mådde mycket bättre än vad jag mått på flera dagar. Jag kände redan igår att jag mådde mycket bättre. Åt frukost/lunch, tog ett bad och duschade och gick sen till affären. Nej, jag var inte så frisk som jag trodde. Svettades en massa redan efter halva vägen till affären. Inne på affären svettades jag ännu mer då jag stod i kö och så var det nära att jag fick en panikattack. Det var skönt att få komma ut, men det hade ju varit mycket skönare om jag fick slippa det där jobbiga. Nu ska jag hålla mig inne tills på torsdag då jag ska iväg och veckohandla igen.

OM jag orkar sen ikväll så ska jag göra köttfärs och bacongratäng igen. Köttfärsen behöver jag göra nåt med och köpte grädde till just detta nu då jag var och handla lite. Den är ju egentligen inte speciellt jobbig att göra, men det tar ju en liten stund att steka 800 gram färs. Jag gör alltid mycket varje gång, då har jag ju mat flera dagar sen.

Som ni ser på bilden så har det äntligen snöat lite. Det lär väl försvinna snabbt. Var lite jobbigt att gå eftersom det är halt under ( väldigt halt på vissa ställen ) så fick ta det försiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *