Iväg och iväg, vi ses imorgon!

Jag ska ut och iväg till Betty senare idag. Hon ville pyssla om mig lite idag/ikväll. Vilken underbart go vän man har ! Jag har ju inte mått vidare bra psykiskt den här veckan så det skulle ju vara helt underbart att få bli ompysslad lite. Jag blir nog över hos henne denna gång också. Jag sätter mig inte på en buss sent på kvällen!! Ska ta och packa ner lite saker jag behöver om en stund, så kommer hon hem till mig om någon timma eller två.

Sitter och väntar på hennes sms som hon skulle skicka då hon var på G hemifrån. Kommer till mig och hjälper mig att packa ner det jag behöver, kolla efter nån snygg top och lite annat. Diska ville hon göra åt mig,, men jag tror hon inte vill det då hon ser högen haha.

Ska ta och fördriva tiden lite nu genom att umgås med Micke lite innan.

Puss och hej!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *