Jacksons barn i dokusåpa?

Det är iallafall vad Michael’s syster La Toya vill. Jag hoppas verkligen att det inte kommer att bli verklighet av hennes tankar. Jag har lärt mig att ta allt med en stor nypa salt då det gäller saker som skrivs om Jacksonfamiljen dock. Sjukt pengakåta är flera av dom.  Ja, jag läste om detta om dokusåpan på aftonbladet. Bara det gör att jag tar det med en nypa salt, eller snarare en traktorskopa med salt.

Det är sjukt vad barnen syns nuförtiden efter det att MJ dog. Innan han dog så gjorde han ALLT för att skydda barnen från media etc men direkt efter att han dött, bara någon dag efter, så fick man se barnen helt utan skynken eller masker i ansiktet. Paris har själv sagt att hon förstått varför han gjorde så mot barnen.

La Toya är en av dom i den familjen som jag aldrig gillat och om nu detta stämmer om dokusåpan och om det nu kommer att bli allvar av detta så kommer jag bara ogilla henne ännu mer. Barnens farmor, Katherine, vill inte ens att det ska bli någon dokusåpa. Katherine har väl alltid varit den som man tyckt bäst om och som inte är den som utnyttjar det faktum vem hon faktiskt är, mamman till en av världens största artister.  I dom intervjuer jag sett med henne så har hon alltid framstått som att hon har båda fötterna på jorden.

Förresten så behöver det inte bli nån dokusåpa, familjen Jackson är ju en såpa redan som den är i många avseenden.

Det snackas skit om Paris nya hårstil, fans till MJ som skriver på olika forum och facebook sidor att hon ser ful ut och att MJ inte skulle gilla hur hon ser ut och blabla bla. Vadfan vet vi vad MJ skulle tycka? Visst, vi är fans, men vadfan.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen