Jag är brandsäker!

Idag blev jag med både brandsläckare och brandfilt. Detta har jag tänkt införskaffa mig en längre tid, sen pappa skaffade sitt faktiskt. Det känns tryggt att ha detta ifall att det skulle bli en brand. Brandsläckaren är helvit så känns helt ok att ha ståendes framme. Varför ställe vissa sina släckare på helt korkade ställen? Det rekommenderade, fick jag veta är att ha närmast sängen och det kommer jag att ha också.

Vid lunchtid ringde det på dörren och det var en som  som var runt med ett erbjudande om brandsläckare. Cirka 200 kronor i månaden får jag betala med start i september ( släckaren fick jag redan med en gång idag) och då ingår att få släckaren utbytt om det behövs eller om jag vill ha fler än en, ja det ingick en massa. 200 kronor för ens egen säkerhet är småpengar egentligen. Skippar jag detta med shoppandet av sådant jag inte egentligen behöver så är det inte nåt som kommer att märkas. Min god man har nog inget illa att säga om detta heller, det känner jag på mig.

Jag passade på att ta detta erbjudande idag, för jag vet ju aldrig när jag skulle fått tummen ur röven och faktiskt införskaffat detta på eget bevåg. Ni som följer min blogg vet ju att säger jag att jag ska göra nåt så skjuter jag det oftast på framtiden. 200 kronor är ju några pizzor, pizza som jag inte ätit sen i början av april!

Brandsäker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *