Jag är så dum!

Så inatt gick mitt internet ner helt. Jag kunde inte ens använda 4G och tänkte först att det kanske var så att jag glömt betala fakturan. Fakturan var betald så klart, vilket jag kunde se då nätet var tillbaka igen.

Hade  jag väntat en timme drygt hade jag sluppit ställa mig på stolen och få mer ont i mitt knä. När jag till och med inte kan använda 4G på telefonen så är det ju självklart att det inte är något strul med routern utan  just leverantören. Ja ja, den fick en omstart vilket nog ändå behövdes.  Känner mig så dum som belastade knät helt i onödan.

Jag har ju ett skåp upp mot taket på ena väggen i hallen och jag måste alltså ställa mig på en stol för att nå. Att kliva upp på stolen var inga problem men då jag klev ner igen så kändes det som att benet inte ville vara med riktigt och att knäskålen var nära att lossna. Obehagligt var det! Det känns bra nu efter att ha vilat hela dagen,  men långt från ok som det känts senaste veckorna.  Jag blir ju så rädd att stödja på just detta ben och jag märker själv hur konstigt jag går.

Det ser hemskt ut nu då luckan inte sitter där igen men jag kan inte ställa mig på stolen igen nu och sätta tillbaka den, så det får se ut så här nu .  Jag tycker verkligen inte om detta skåp!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.