Jag är vacker och speciell

Varför finns det folk som verkar tycka att det är roligt att försöka trycka ner andra? Vad är det roliga i att skriva kommentarer med hot och massa annat skit? Varför läsa en blogg om man inte gillar den? Det är bara några frågor.

Jag fick en kommentar tidigare idag. (Första kommentaren är längst ner) Först gjorde jag som jag alltid gör: tog åt mig. Men sen kom jag på att personen som skrev faktiskt är anonym och inte vet bättre så nu sitter jag mest och skrattar åt eländet.

Jag är så glad över att jag faktiskt inte får mer skit än vad jag får.

Får jag skit så är det oftast för att jag är tjock. Jag vet att jag tjock men jag är även vacker och har en fin insida.  Det är inte bara familj som säger jag är vacker, så det så! Jag har fått höra det av flera andra :P.  Jag är en väldigt speciell tjej/kvinna med väldigt härlig humor.

Ni som inte kan komma med nåt vettigt kan gå och dra täcket över er 😛

 

Det är inte bara kändisar som är utsatt av näthat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *