Jag börjar komma tillbaka

Efter att i flera veckor känt mig så trött och utmattad så börjar det vända nu. Jag har ju knappt ens orkat tänka på att ta en dusch. Nu har jag börjat tvätta och städa och det visar ju att det går åt rätt håll. Så här trött som jag varit har jag nog aldrig varit förr. Jag är ändå glad att jag kunnat sova och somna fort på nätterna just för tröttheten, slippa sömntabletter och sova mer än någon timme i taget.

Det känns så skönt att motivationen att vilja göra något, om så bara att plocka ur och i diskmaskinen en dag, äntligen börjar komma tillbaka.

Idag har jag dragit fram tvättmaskinen för att kunna göra en ordentligt rengörning av badrummet till exempel och detta hade jag inte orkat för någon vecka sedan. Att ens flytta tvättmaskinen en liten bit skulle vara så jobbigt för mig förut.

Jag vet inte varför jag varit så trött, kan ju vara psykiskt faktiskt bara. Eller en mild form av Covid – 19.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *