Jag höll mitt nyårslöfte!

Jag kan ju konstatera att jag lyckades med att hålla mitt nyårslöfte för i år. Det var att gå ner minst 10kg. Jag klarade ju det dubbla, vilket jag faktiskt inte trodde att jag skulle göra. Nästa år kommer jag ha samma löfte , jag ska gå ner i vikt. Väljer att ha minst 10kg som mål även denna gång, så blir jag inte besviken om jag inte kommer att klara det. Jag klarade ju i år så lär ju klara nästa år med. Visst har jag haft mina dagar då jag ätit onyttigheter, men pizza och annan snabbmat har jag skippat nästan helt och hållet. Jag tror jag har ätit pizza kanske 5 gånger i år och det är inte ofta alls. Har inte haft råd och inte velat äta pizza oftare än så.

Hoppas att jag tar fler promenader nästa år. Jag hatar vintern och tar mig inte ofta ut då med tanke på att jag är så rädd att ramla. Nu tycker jag det är extra jobbigt med halkan då jag hela tiden tänker på hur jag ramlade och gjorde mig illa i mars några dagar innan jag åkte till Göteborg. Jag ramlade rakt på ryggen och dunkade huvudet i isen. Tur nog så klarade jag mig, men hade ont och var stel i kroppen flera dagar efteråt.  Jag är livrädd för halka efter den gången.

 

Detta är inget nyårslöfte men:

Jag är så glad att jag i år funnit en sån fin och underbar man som min Stefan :rose: . Jag trodde INTE att jag skulle hitta nån ny så snabbt som jag ändå gjorde. Han skrev till mig på badoo och jag valde att svara, vilket jag INTE ångrar såklart. Vi har samma sorts humor och är lika knasiga båda två. Tycker lika om mycket. Båda är vänsterhänta också hahaha.

Det är bara lite jobbigt att han har samma förnamn som min lillebror haha.pi5e8ao5T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *