Jag kan inte annat än att älska min kropp vissa gånger

Igår skulle jag på möte angående daglig verksamhet. Jag skulle få se hur det är på ett ställe där jag kan få vara tillsvidare. Alltså, det är inte bestämt att jag ska börja där och när än. Det är ett ställe där det är mer fritt vad gäller man kan göra. Jag kan sitta och färglägga i mina målarböcker om jag så vill.

JAG VAKNADE MED JÄVULENS HUVUDVÄRK tidigt igår morse och fick som lov att skicka ett sms till hon som skulle hämta mig. Jag valde ju inte direkt att må skit. Jag var sängliggande med huvudvärk och spydde precis hela dagen. Jag vågade inte ens ta en värktablett för att se om det ville hjälpa.

Jag vet en del tror att jag hittar på att jag mådde så dåligt som jag gjort. Men det gör jag inte. Jag var så inne på att komma iväg igår och hade ställt klockan på ringning så jag skulle hinna duscha och göra mig iordning. Jag var inte ens nervös som jag annars brukar vara. Tanken att ställa in fanns inte ens i mitt medvetande tills att jag vaknade med sprängande värk!

Jag känner mig fortfarande inte helt återställd efter gårdagen. Tog en promenad idag på förmiddagen för att få röra på mig lite men det var svinjobbigt. Nog för att jag fick ta det lite försiktigt på vissa ställen då det var smått halt, men det kändes som att jag bar på en ryggsäck fylld med böcker hela vägen. Jag har annars inga problem med att gå och jag går gärna så fort jag kan och mår helt okej då jag kommit hem igen. Men idag mådde jag verkligen kasst och kändes som att jag hade feber, men ingen feber tack och lov.

Jag somnade på eftermiddagen och fick sova i några timmar och tadaaa vaknade med huvudvärk igen. Men denna gång vågade jag ta Treo så värken är nu borta. Men jag känner mig ändå lite stel i mest hela kroppen.

Det var skönt med promenad dock.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *