Jag kom iväg idag

Idag tog jag mig faktiskt iväg till dagliga verksamheten. Jag tänkte sikta på att vara dit imorgon torsdag och så fredag också. Det känns ju alltid så bra att få ha kommit hemifrån i några timmar.

Jag sa idag att jag inte vet hur jag gör från dag till dag. Att en vecka kanske jag inte kommer alls, en vecka blir det alla dagar och en annan kanske bara en dag. Men de är så förstående där. Även fick jag veta att de tycker att jag gör det bra som kommer iväg ändå i och med att jag suttit hemma i så pass många år. Det gör inget om jag inte kommer dit ibland. Jag vill ju och de vet det där. Men ibland har jag ju jobbig huvudvärk en dag till en vecka (troligtvis spänningshuvudvärk men har fått tabletter som kanske ska hjälpa mig nu), eller så är jag inne i en svacka och bara vill ligga kvar i sängen och gråta typ.

Jag hör i alla fall av mig minst 30 minuter innan jag ska vara på dagliga om det är så att jag inte orkar ta mig iväg. Visst, det är inte jobbigt att vara där men är jag inne i en period då jag mår s k i t så kan jag inte åka buss.

Det var förresten väldigt fint väder idag. Igår snöade det ju mest hela dagen, sen regn under natten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *