Jag ljuger för mig själv

Jag är så jäkla trött på mig själv. Att jag ska ta åt mig av elaka kommentarer så pass mycket som jag gör. Jag tror att jag egentligen ljuger för mig själv då jag säger att jag inte tar åt mig lika mycket längre. Jag tar nog åt mig en hel del men jag har lärt mig att hantera det på ett annat sätt.

Om jag inte tar åt mig lika hårt längre, varför skriver jag då nu det tredje inlägget på raken om den där jäkla kommentaren? Varför känner jag mig så nere nu?

Jag måste ta och gå vidare och sluta älta detta nu. Jag måste tänka på alla fina och underbara kommentarer jag fick igår och även tänka på att jag faktiskt aldrig annars sett någon elak kommentar på själva bloggen på flera år.

Imorgon ska jag träffa kontaktpersonen så hoppas att jag känner mig lite bättre till mods  då. Hon kommer och hämtar mig vid 10. Ingen aning vad vid ska göra.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen