Jag mådde verkligen inte bra igår

Vaknade upp vid 7-8 med huvudvärk från helvetet och svettig/febrig. Alltså, det kändes ungefär som en rejäl baksmälla. Jag somnade om efter ett bra tag eftersom det gjorde så ont i huvudet att jag inte visste hur jag skulle ligga med huvudet. Sov i några timmar till efter massa om och men och huvudvärken var betydligt bättre då jag vaknade, men den var fortfarande hemsk. Klev upp, gjorde ägglatte vilket jag spydde upp ganska med en gång. Det blev faktiskt lite lite bättre av att spy, kändes som nåt lättade i huvudet. Tog en alvedon efter ett tag för att se om det ville hjälpa, det hjälpte inte.

Fick pappa att köpa Treo åt mig och Treon hjälpte tack och lov. Hade inte Treo hjälpt hade jag ju så klart ringt 1177 trots mina problem att ringa nånstans ( telefonfobi) , jag brukar inte ha sådan här vidrig värk. Men nu tror jag det är för att jag ska ha mens samt att jag inte fått i mig socker och en massa kolhydrater på över en vecka. Jag dricker minst två 1,5 liters flaskor vatten om dagen så huvudvärken har inte med det att göra.

Mådde mycket mycket bättre innan jag lade mig, tack och lov.

Idag mår jag betydligt bättre och känner inte av någon värk eller något illamående. Jag mår dessutom mycket bättre psykiskt, alltså känner inte att jag bara vill gråta när som helst och jag känner mig piggare allmänt, lite trött efter igår men det är enorm skillnad. Hoppas det håller i sig nu ett tag, att jag får må bra igen.

Spara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *