Jag skäms över mig själv just nu

Ah vad jag skäms nu! Åt nyss pizza. Fy på mig. Detta får bli den sista gången på väldigt länge nu. Sa det sist också då jag hade ätit detta otyg, men höll jag det löftet? Nej. Jaja. Imorgon blir det modifast bara och bara modifast framöver tills denna omgång med shakes och pudding är helt slut. Bra nog så tog jag ingen läsk till pizzan utan jag nöjer mig med den flaska ramlösa jag har. Otroligt jag kunde stå emot coca cola ändå. Men varför tog jag inte en sallad istället om jag så prompt var tvungen att beställa mat idag? Det hade ju känts så mycket bättre efteråt än vad det gör just nu.

Jag kan iallafall tala om att jag ligger på -2kg från vad jag vägde i somras. Hade stått still på samma vikt länge men nu vägde jag mig igår och då var det -2kg. Jag hoppas innerligt att jag fortstätter åt rätt håll. Att lägga till motion till min diet hade ju vart toppen, måste verkligen ta tag i det och verkligen se till att komma ut. Jag måste ju inte ut på dagtid, kan ta på kvällarna eller på tidiga morgnar då det är så mycket mindre folk ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *