Jag strular på

Det är ju bara  en massa strul för mig med sidan nu. Fick av min brorsa veta att jag haar 170 errors på sidan. Han hade kollat med validator. Så nu måste jag se till att få bort alla dessa, hur jag nu gör det. Jag fattar alltså ingenting av det där.

Sedan har vi detta med att ni som använder er av IE inte ser min sida som man ska se den. Jag laddade ner och installerade IE ikväll och då fick jag själv se hur det ser ut. Att sidpanelerna inte ligger/legat där dom ska visste bror min svaret på, så det ska jag ta och fixa till. Måste ändra storlekar lite här och där i min CSS.  Just nu vet jag att ni som använder IE kan se mina inlägg, att ni ser inläggen är ju det som räknas. Det ska vara två stycken sidpaneler, men i IE ser man bara en då den andra lagt sig nedanför den ena. I Opera och Firefox är det som det ska vara.

Jag hade ju förut så att jag hade inläggen emellan sidpanelerna, en panel på höger och en på vänster om mina inlägg alltså. Men jag tror jag ska ha dom på ena sidan båda två. Vi får se vad jag bestämmer mig för.

______________

Det är viktigt för mig att ni som besöker min blogg kan läsa mina inlägg, att det fungerar att kommentera och att det inte är nåt som buggar. Om ni skulle stöta på nåt som ni tror inte är som det ska vara eller bara ser konstigt ut,  så säg till mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *