Jag var nära panik….

Blev lite fel inatt. Datorn började krångla vilket jag inte är förvånad över då den hållit sig bra i flera år nu… Jag fick nästan panik och tänkte att jag behövde ny dator.  Jag får panik för småsaker och att jag redan mår s k i t gör inte saken bättre. 

Jag har verkligen inte råd med ens den billigaste och det funkar ändå inte för mig så jag kan spela Sims.

Kan ju behöva ny snart ändå i och för sig då batteriet börjar bli att man får sätta i laddaren lite väl ofta.

Pekplattan funkade inte. Den datormus jag använder funkade men det gick inte att klicka på något. Jag fick starta om datorn tre gånger innan datormusen funkade som den ska och sen kunde jag kolla under inställningar och såg att på nåt sätt hade pekplattan ändrats till av där…. Så ingen panik längre.

Jag är glad att jag kan kolla saker själv och försöka innan jag frågar andra. Vet jag inte så googlar jag och testar förslagen. Pappa faktiskt som lärt mig att jag måste försöka själv (beror ju iof på vad det gäller) sen kan jag fråga efter hjälp om det inte fungerar. 

Jag är ändå lite förvånad att datorn har hållit sig så bra som den faktiskt har gjort. Inget krångel överhuvudtaget, förrän nu då och det var ju bara något enkelt som gick snabbt att fixa. 

Har suttit i sängen och fixat med detta nu så därför är musen på en bok haha. Behövde ju den för att ens kunna komma åt inställningar. Tur att jag hade den och att den ville fungera som den ska efter några omstart av datorn. Fattar inte vad som hände, att det inte ens gick att klicka och öppna något när jag använde musen hmmm… Pilen rörde sig men inte mer än så.  Aldrig varit med om förr. 

Glad att jag fick igång datorn och allt funkar som det ska igen då dator, tv och telefon betyder mycket för mig att ha. Svårt att förklara för den som inte förstår och är insatt i mitt s.k liv. 

Och ja, jag behöver torka ren datorn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *