Jag verkligen avskyr vintern och halkan

Eller ja, VINTER med massor med snö och fina soliga dagar är HELT OK. Men inte som det är nu.

Idag var jag som vanligt iväg och veckohandlade. Fick skjuts av pappa denna gång med. Hade inte kunnat komma iväg annars eftersom det var så halt och jag måste ju gå till Torvalla centrum för att kunna ta bussen som går förbi Lidl.  Hade faktiskt tänkt att jag skulle vänta till eventuellt imorgon med att veckohandla, men pappa frågade om jag skulle iväg idag och om jag ville att han körde. Är ju dum om man tackar nej. Synd nog så glömde jag bort att köpa en del saker  ( toappapper tillexempel haha ) som jag faktiskt hade skrivit upp i anteckningar i telefonen,  så jag var tvungen att gå till Coop Nära sent i eftermiddags. Jag försöker att handla det mesta och också det som annars kan bli väldigt dyrt då jag är på Lidl ( kött, ost etc ) , samt köpa annat på Coop.

Det gick bra faktiskt att gå till affären. Men halka och mörker är verkligen ingen hit! Brukar ta kanske 15 minuter för mig fram och tillbaka när det inte är så halt, men nu tog det nog lite längre tid eftersom jag gick så så sakta.  Men hellre ta det lugnt och försiktigt och känna sig fram än att gå snabbt och riskera att halka och slå sig illa.  Halkade till några gånger dock. Tur man har hyfsat bra skor, men ska ändå köpa nya i Göteborg för dom pengar jag sparar in då jag är där. Måste tänka smart!

Tänker alltid numera på hur det var då jag ramla och slog mig rejält för en del år sedan utanför min port. Hade tur ändå då, inga blåmärken eller bulor.. Blev bara lite stel och öm i kroppen. Med tanke på att mitt huvud dunsade 3-4 gånger i isen så är det ett under att jag i alla fall inte fick hjärnskakning. Är LIVRÄDD att det ska hända igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *