Jag vill pyssla!

Jag vet vad jag önskar mig i födelsedagspresent då jag fyller år snart. 3e december för att vara mer exakt. Vad är det jag vill ha då?

Jo, nåt att kunna syssla med. Cenit lera skulle jag vilja ha samt snören och hakar för örhängen så jag kan göra egna halsband och örhängen. Det var evigheter sen jag använde cenit nu.Jag känner verkligen att jag vill pyssla med nåt. Om inte cenit lera så kanske göra snygga pärlplattor, eller måla små korgar etc. Finns ju en hel del på hobbyboden (ska skika Mikael dit hihi ). Det är för mig rogivande att ha nåt att syssla med med händerna. Jag brukar sticka annars en hel del, ofta stickar jag bara för att sticka och inte för att jag stickar nåt speciellt alls.

Jag ser att många scrappar nu för tiden. Har sett hos en hel del bloggare faktiskt. Men jag gissar att det blir lite dyrt i längden då man vill ha stämplar, papper, pennor med mera..,,,

Något jag har tänkt på väldigt länge nu är att fixa ett stort fotoalbum där sidorna är svarta. Jag tänkte sätta fast flera bilder av mig i det, från det jag var en söt liten plutt till nu i vuxen ålder. Skriva och berätta sånt jag minns för det året då den ev  bilden togs…

Nåt ska jag börja med iallafall. Då kommer jag ju ifrån datorn lite oftare också!

Apropå halsband och örhängen i cenit; jag fick i julklapp av pappa för en hel del år sedan örhängen föreställde en tomte och en halskedja med en tomte på. Det var så småpillat så det måste ju ha tagit ett tag för den kvinnan som hade gjort dessa att göra dom. Jag har kvar smyckena i en säker liten ask, försöker att komma ihåg att sätta på mig dom på julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *