Jävelskap och folk runt mig fattar inte VARFÖR jag ansökte om god man från första början

Jag hoppas verkligen att jag får besked om läkartid den här veckan. Dock kommer ju det inte hinna bli klart med försäkringskassan så jag måste gå till soc. Det är inget jag vill, men om jag ska klara av att leva i någon eller några månader utan pengarna från försäkringskassan så är det ju dit jag måste gå. Jag ska ha möte på fredag ang om att boka tid hos soc. Dock hade jag redan tänkt fixa en tid hos dom, vilket jag alltid gör då det blir nåt strul med pengarna. Men vissa verkar inte förstå att jag faktiskt KAN tänka så pass långt. Känner mig väldigt liten då andra ska tala om för mig vad jag bör göra tillexempel. Vill inte ha mötet på fredag, jag har ju förr klarat av att ta kontakt med soc angående pengar så inte fan skulle det gå sämre den här gången.
Ibland önskar jag att jag ens sökte en god man. Det var jag själv som ville ha en, men det har blivit på så vis som inte var tänkt. Då jag sökte om skuldsanering så visste jag inte om jag skulle klara av att klara av att hålla koll på skuldsaneringen själv och det var DEN ENDA ANLEDNINGEN till att jag sökte.

Sist då jag inte hade fått nåt besked från försäkringskassan så bokade jag tid med soc och dom kom hem till. Vi bestämde att jag skulle höra av mig inom någon vecka om jag inte hört nåt från försäkringskassan. Den gången slapp jag få pengar från soc iaf.

Jag vill inte ha god man, eller förvaltare som han nu är. Men jag är sjuk i huvet så därför har jag ingenting att säga till om.

IDIOTI!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *