Jävla rygg!

Jag börjar bli rejält less på min rygg nu. Jag har inte ont i hela ryggslutet som jag hade förra veckan utan nu är det mest på höger sida och rumpan. Det gör mest ont då jag försöker röra på mig, till exempel så tar det stop då jag har telefonen på vardagsrumsbordet och ska böja mig fram för att ta upp den. Att plocka ur och i diskmaskinen gör ont. Att bada är inte att tänka på då värken bara blir värre (jag badade i förrgår och det gjorde så ont i rumpan då jag satte mig upp), att dammsuga är helt uteslutet. Alltså, så länge jag sitter ner eller ligger ner så känner jag knappt av nåt.

Visst hjälper värktabletterna, men det ytterst lite.

Imorgon eller på måndag ska jag ringa och boka tid hos sjukgymnast. Jag ska även se till att fixa läkartid ifall värken inte är bättre alls tills på måndag. Jag skulle behövt nåt starkare mot värken, men eftersom jag har min historia med missbruk av Tramadol så kan ju det vara lite svårt att få.

Jag försöker att röra på mig och inte bara sitta still eller ligga i soffan hela dagarna. Att inte röra på mig på grund av smärtan kan ju förvärra värken. Jag var iväg och handlade lite mat tidigare idag och det kändes faktiskt skönt att få gå lite även då det inte är långt att gå.

På grund av smärtan så har jag inte mått så bra psykiskt dom två senaste dagarna. Jag kände idag på vägen till affären att jag bara ville gråta. Jag grät lite innan jag kom iväg ut också. Jag brukar inte klaga på grund av värk, men denna är såå jobbig. Jag kände av värken lite då jag gick och jag märkte att jag haltade på grund av molande värk i rumpan och lite ner i benet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen