Jilinas snapshots

Tänkte åka till pappa idag men det tar emot så mycket. Jag tror att jag struntar i det. Sista gången får bli den gång jag och Jessica var till honom. Jag måste ju inte dit om jag inte orkar. Jag kan inte tvinga mig själv. Jag mår redan nu skit och skulle förmodligen må ännu mer skit om jag var till han. Jag har ju fått se honom och har ju suttit drygt 1,5 dag hos honom och hållit hans hand. Jag hann prata med han en kort stund och ge han en kram innan han sövdes i måndags.
Jag grät mig till sömns tidigt imorse och det första jag gjorde idag när jag vaknade var att gråta.
Det är bara dagar kvar nu… Älskade pappa ??
Dela detta:

2 reaktioner på ”Jilinas snapshots”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)