Jilinas snapshots

Idag var det VARMT. Alltså ingen dag för mig att vara ute. Jag mår inte bra i värmen och det har varit så många år. Det är tråkigt men så är det. Jag dricker vatten och får i mig salt men det fungerar inte alls. Känner mig på riktigt sjuk! Man ska inte klaga då det väl är fint och varmt men mår man som jag så får man klaga lite.
Dela detta:

2 reaktioner på ”Jilinas snapshots”

  1. Samma för mig, och min mormor var lika, hon satt alltid i skuggan o hade solhatt. Synd man inte passar i hatt faktiskt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)