Jilinas snapshots

Jag förstår inte vart min läslust har tagit vägen dom senaste åren. Jag saknar den! Idag har jag faktiskt bestämt mig för att äntligen läsa ut den bok jag har hållit på med i flera månader. Jag hade bara läst ca 140 sidor tills idag. Det är inte många sidor kvar nu ⭐️.
Dela detta:

4 reaktioner på ”Jilinas snapshots”

  1. Läste ut boken om Thomas Quick inatt, otroligt spännande läsning. Har också tappat läslusten sen jag insjuknade och har inte riktigt kunnat läsa nåt på nästan 3 år ungefär, men nu verkar det lossna mer och mer, grymt skoj. :)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)