Jilinas snapshots

Lägger mig tidigt ovanligt nog. Jo, det är tidigt för mig som annars lägger mig strax efter 0.00. Har huvudvärk och känner mig allmänt hängig. Ska försöka läsa lite innan jag somnar. Godnatt ??.
Dela detta:

4 reaktioner på ”Jilinas snapshots”

    1. Den verkar bra iaf. Jag bara tog en bok ur bokhyllan, annars står jag länge och försöker bestämma mig för vilken bok jag ska läsa haha.

      Ska ta mig an en Metallica bok sen igen tror jag. Tyckte den var lite jobbig att läsa pga liten text och konstigt skriven. Sen var den jobbig i början då den börjar med hur Cliff Burton dör :( .

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)