Jobbig dag

Idag åkte jag in en sväng till stan. Skulle egentligen inte köpa nåt speciellt, ville bara komma iväg hemifrån ett tag. Men jag fick åka hem igen nästan med en gång då jag fick en panikattack. På bussen hem var jag nära på att börja gråta enbart för att en person satte sig bredvid mig. Jag lyssnar alltid på musik då jag åker buss, eller ja är ute överhuvudtaget, men denna gång hjälpte inte ens musiken. Jag var ju dum nog att lyssna på MJ och det gjorde ju inte saken bättre heller, ville ju bara gråta mer då.

Det kändes mycket lättare då jag kom hem och bara kunde gråta ut ett tag och nu mår jag bättre. Men jag är trött och känner mig nere fortfarande.

Ska göra ett nytt försök med stan nästa vecka tänkte jag.

crying_eye____by_paramorepixie-d55su6dBildkälla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *