Jobbig vecka

Fy tusan vad jag inte har mått bra den senaste veckan. I fredags hade jag sån mensvärk att jag knappt klarade gå upp ur sängen, på lördagen hade jag migrän och sen på söndag eller måndag så blev jag sjuk. Influensa  tror jag. Har legat däckad i några dagar. Så typiskt allt ska komma nästan samtidigt. Idag mår jag bättre, jag snorar och snyter mig inte hela tiden och är inte lika trött och matt. Men jag har lite huvudvärk och känner mig trött. Så helt frisk är jag ju inte än. Jag passade på att få mig lite luft tidigare idag och tog bussen in till stan, jag skulle nog inte ha gjort det. Men det var skönt att få lite frisk luft.

Det var inte tänkt att jag skulle åka till stan just idag och jag hade glömt mina hörlurar hemma. Det gick bra att åka buss utan musik men det blev lite jobbigt några gånger. Jag vet nu att jag klarar av att vara utan musik.

Hade paket att hämta ut också. Beställde en söt topp och en ny bh förra veckan. Självklart sitter både topp och bh perfekt!

17-1508 35-6016Fick inte till nån bra bild på vare sig bh eller topp så lånar bilderna från Ellos, igen. Toppen verkar inte finnas kvar längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *