Jobbig vecka

Jag vet inte riktigt varför men jag har knappt suttit framför datorn dom senaste veckorna. Jag har haft den igång för att kunna lyssna på musik och se serier, men inte suttit vid den som jag brukar göra. Dom enda gånger jag sitter är då jag skypar med min Stefan en – två gånger om dagen. Eller som nu, då jag skriver inlägg och inlägg skriver jag ju inte så ofta. Dom inlägg med bilderna är ju automatiskt från Instagram. Så, nästan datorfritt med andra ord.

Fördelen med att jag inte sitter så mycket vid datorn är ju att jag läser böcker igen.

Den här veckan har jag mått lite si sådär. Det har känts jobbigt då jag varit iväg till affären , nära panikattack flera gånger och varit lite yr. Då jag varit till affären har jag bara velat hem igen så snabbt jag kan. Varit yr och det har känts som att jag bara vill börja gråta. I måndags var det extra jobbigt. Jag retade upp mig på en sak och jag blev arg ( visade det inte ) men ändå det är inte likt mig längre att känna så. Jag är väl inne i en sån där period igen då jag inte mår så bra psykiskt, bara det att jag inte känner av det så länge jag håller mig hemma. Haft en ångestattack också. Jag vet att jag mår så här ibland och kommer så göra många gånger till men det jobbigaste är att jag INTE VET vad det beror på!

Igår mådde jag inte bra ( huvudvärk och säkert feber ) och idag mår jag inte heller nåt vidare ( huvudvärk idag med ) men mår lite bättre än igår ändå. Det kan vara värmen som gör det, men jag vet inte. Jag försöker dricka massa vatten och få i mig salt, men som jag skrivit förr så spelar inte det mig någon roll tydligen.

Jag har spenderat större delen av senaste tiden i soffan framför tv’n. Har inte haft större lust till så mycket annat än det heller.

Jag är glad att Stefan finns i mitt liv för han får mig alltid att må bättre ett tag under tiden vi skypar och ett par timmar till efter. Han är verkligen bra för mig. Det är han som pushar mig så jag kommer ut ibland, även om det bara blir en sväng till affären för att köpa en flaska vatten ( har så svårt att få i mig vanligt kranvatten oftast ) .

Skugga utomhus Maria1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *