Jobbigt och onödigt

Igår gick det som det gick då jag var till affären ( för andra gången ). Jag hade ett REK att hämta ut och sånt hämtar jag så fort jag kan. Det var bara en person före mig i kön vid spelen , men den lilla stund det tog att vänta blev bara jobbig. Jag kände hur svetten började rinna och jag ville bara springa därifrån ( eller ja snarare gå snabbt i mitt fall ). Ibland gör sig den sociala fobin påmind, men det är inte alls som för två år sen då jag inte ens klarade att öppna ytterdörren utan att må rentav skit. Kom hem från affären en liten stund senare och var alldeles skakis och satte mig ner och grät en stund. Pappa kom förbi efter en stund, vilket var skönt. Det var inte länge han var hos mig men det var bra ha han här bara den lilla stunden. Öppnade brevet jag hade fått, läste det  och kände ” vad var detta att skicka som REK?” . Ett litet brev där det stod att dom skulle skicka inbetalningskort. Hade dom inte bara kunnat skicka inbetalningskorten och bara struntat i detta onödiga brev?! Det kändes som att jag gick helt i onödan. Jag hade inte behövt känna av sociala fobin om jag vetat att det inte var så speciellt viktigt. Jag TROR det var sociala fobin som gjorde sig påmind iallafall.  Jag får se det positivt: Jag kom ju ut hela två gånger.

Idag tänkte jag städa men vet inte om jag orkar med det faktiskt, det är en sådan dag. En dag då jag egentligen inte vill nåt. Jag ska ut på min promenad snart iallafall.

4 svar på ”Jobbigt och onödigt

  1. Du klarade av att hantera fobin galant, så helt onödigt var det inte, tänk så. 🙂

    Har du tagit bort alternativet att prenumerera på kommentarssvar?

    1. Ja precis, så himla onödigt var det inte 🙂

      Hm, ser nu det är borta. Konstigt. Ska kika på det. Har hållit på att ändra och ta bort en del tillägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *