Juice detox?

Trots att jag äter enligt diet så är en sak som jag aldrig har testat på juice detox som det pratas mycket om, eller någon slags detox överhuvudtaget för den delen. Jag vet inte om jag ens skulle ha klarat av det med tanke på att det är ju inte bara en eller två dagar man kör en detox utan det är ju flera. Jag klarar ju knappt av att leva på ”pulverdiet” i några dagar innan jag ledsnar och blir sugen på nåt. Jag är ju ganska envis av mig så förstår inte varför jag aldrig klarar av sånt.

Jag  har läst lite i olika grupper på Facebook där tjejer frågat om olika slags detox och då nämns juice detox faktiskt, så jag satte mig och googlade lite om detox och juice detox och hittade en sida som samlar allt om just juice detox vilket är perfekt, då slipper man ( jag ) sitta och läsa på om detta på flera olika sidor om jag någon dag bestämmer mig för att testa. Dom har gjort/gör tester så man vet vilken juice detox som är bäst till exempel. Perfekt ju!

Det hade ju egentligen varit perfekt att köra en juice detox nu efter jul och nyår och då jag varit i Mölndal. Det var ju nästan en månad som jag lät bli att tänka mycket alls på vad jag ätit.

Jag har som sagt aldrig trott på detta med detox, men jag borde nog ta och testa innan jag säger nåt. Det är ju bara dumt att avfärda nåt som man inte testat på. Jag kanske borde ge det en chans i alla fall, för jag kanske klarar av det om jag bara tänker att jag ska klara det . Det är ju några dagar bara, det borde jag ju kunna fixa!

Jag äter egentligen enligt LCHF men efter att ha gått tillbaka till hur jag ätit förr nu under senaste månaden så vore det ju värt att prova på en detox.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *