Julgransplundring

Igår hade jag och M och S en mysig eftermiddag igen. Vi var iväg till Folkets hus eftersom det var julgransplundring där.  Det var kul att få vara iväg på detta igår. Det gick även bra för mig trots att det var en hel del folk. Jag läste att det blev över 430 personer. 

Jag träffade min äldsta kusin också och hennes lilla son. Jag visste hon skulle dit så det var ju kul att vi faktiskt sågs där. Jag tyckte det var så gulligt av henne att fråga om det gick bra för mig eftersom det var så mycket folk. 

Många som dansade runt granen till liveband. ”Hellre än bra” heter bandet. 

Sen var det en liten paus för fika. 

Började klockan 13.00 och var slut 15.oo.

Jag älskar att S vill upp i min famn så ofta som hon vill. Igår ville hon upp så fort hon fick av sig ytterkläderna. Var ju samma sak hos mig på julafton då de kom. Det gör ju så mycket när ett litet barn tycker om en så mycket. Hon klamrade sig fast i min tröja igår, jag försökte sätta ner henne på golvet men… Så gulligt då barnen ställer sig vid en och så upp med armarna. 

Efter då julgransplundringen var slut så gick vi till Lidl och handlade lite. Jag är ju inte dit speciellt ofta numera, var ju dit mer förr… Borde faktiskt börja handla där oftare igen då det är billigare än min närmaste Coop. 

Sen kom jag hem och var så trött. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *