Julklappar och fått bort skulder

Jag har beställt några julklappar, så nu hoppas jag att det hinner komma fram innan jul. Beställde i torsdags och det har inte skickats än. Men två av julklapparna är till en 1,5 åring så spelar ju som ingen roll om inte hon får sina på just julafton. En kartong kan ju bli bra bara det till henne. Nej, men jag hoppas att hon kommer gilla vad hon ska få. Ena vet mamman om redan och det är Diddi från Babblarna i form av ett gosedjur. Jag har även beställt en julklapp till mamman eller ja det blev två förpackningar av samma sak så jag kanske tar ena för mig själv.

Jag fick en större summa i hab.ersättning (hur mycket behöver ingen veta och alla som är på dv fick större summa nu i december)  så jag beställde några billigare julklappar samt så har jag betalat bort några mindre skulder och minskat lite på andra. Det känns så bra att ha kunnat betala bort en del. Nu får jag ju bara se till att inte handla mer på avbetalning helt enkelt. Dessa små summor jag betalat varje månad till olika blir ju ändå en större summa sammanlagt varje månad. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *