Kände för lite nytt

Jag blev lite less på det tema jag hade förut, så valde att skaffa ett nytt. Har ändrat lite med färger etc så jag blir nöjd. Jag har en del kvar också. Vill man kommentera så är det bara att klicka på rubriken till inlägget så finns möjlighet att lämna kommentar som vanligt under inlägget, om man kommer in som vanligt via jilina.se och inte via länken direkt till inlägget dvs.

Headern är tillfällig, jag ska be S att fixa en helt ny åt mig om några dagar. Men denna är helt ok för nu.

Nu får vi se hur länge jag behåller detta utseende, jag lär nog ändra om lite mer. Funderar på att lägga länk för kommenterar under varje inlägg så det blir enklare att hitta. Men är ju så få som kommenterar ändå så det känns lite onödigt….

 

2 svar på ”Kände för lite nytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *