Klart med fsk!

Så skönt! Fick papper från försäkringskassan nyss. Det är äntligen klart nu så jag får pengar som jag ska igen. Dvs aktivitetsersättning. Dock, som jag fattar det, så kommer jag inte få retroaktivt. Spelar ju ingen roll då jag gått via soc under denna period jag varit utan pengar från fkassan. Nu är det bara att vänta in bostadsbidraget. Konstigt jag inte hört nåt alls om det då jag skickade in papperen för det för några månader sedan….

Som sagt var så är det skönt att få pengar igen. Jag får komma ihåg att söka igen innan juni 2012 så att det inte blir samma då som det blev nu. För i fjol frågade jag om jag behövde göra en ny ansökan för aktivitetsers men fick svaret att jag inte behövde det. Sen samma månad så fick jag inte några pengar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *