Klockor

Förra veckan köpte jag mig en klocka. Det var på ren impuls egentligen. Tänkte först skicka tillbaka den men insåg att denna blir bra för mig. Jag har den som ett sätt att motverka mitt  självskadebeteende. Nog för att jag oftast inte skär mig på vänster handled men det KAN ju hända och då är det ju bra att jag har något som jag måste ta av innan jag ens kan fortsätta med det jag tänkt göra. Ångesten hinner lindras en del under den korta tid det tar för mig att ta av mig klockan. På höger handled har jag ett armband (ibland fler) och det gäller ju samma sak där.

Jag köpte en BOOM Watch, ja. Ja, den  kostade  cirka 800 kronor. Men jag lägger hellre lite extra på  en klocka som kanske håller  längre än bara  runt  200-300 kronor på en som kanske inte håller lika bra. Dessutom gillar jag att man kan köpa nya delar och göra klockan  personlig. Jag  har en tendens att lessna på saker så att  kunna byta ut färgen på armbandet  är ju toppen.  Inte för att jag kommer att köpa nytt armband på länge. Jag gillar ju silver väldigt mycket och det var just därför jag tog  just denna modell och den passar ju  ihop  till allt.

Jag hittade pappas gamla klocka tidigare idag som jag tog då jag gick igenom hans lägenhet efter att han dött, jag hade kunnat lämna in den för att få den fixad istället  för att köpa  en helt  ny. Men samtidigt så hade jag nog inte velat ha den på mig då den påminner mig alltför  väl om honom. Det är ju som med hans stereo som jag sålde för en tid sedan, det var ”han”.

 

Snälla, jag vill inte ha kommentarer som är  all välmening angående pengar. Stötta mig istället då detta inlägg har en del med mitt självskadebeteende att göra-

8 svar på ”Klockor”

 1. Vad du väljer att göra med dina pengar är din ensak. Vill du köpa en klocka så gör det! Vill du ge pengarna till ofödda katter i Pakistan så står det dig fritt (om än märkligt ?)! Vill du bränna dem i en majbrasa kan ingen hindra dig! Jag har haft sjukt dålig ekonomi och vet vilket ond spiral man till slut hamnar i… struntar i att öppna brev, svarar inte på okända nummer (för det kan vara inkasso), tror att alla ute i samhället kan läsa i pannan på en att man är skuldsatt, köper saker för ”ekonomin är ändå körd” osv. Jag lyckades ta mig ur skuldfällan och är sen rätt många år skuldfri – har idag ”bara” huslån vilket var VÄLDIGT stort att bli beviljad efter måååånga år med fogde och inkasso.

  Svara
 2. Eller att du ens vågar klaga på att du har skulder mm. när du köper en fucking klocka för typ 800 spänn när du kunnat tagit dom pengarna till att betala av skulder.. Det är ju patetiskt! Lär dig prioritera, kvinna, ta tag i ditt liv och sluta tyck synd om dig själv och ta av dig offerkoftan!!!

  Svara
 3. tycker klockan inte alls passar dig… ser ut att sitta för tight för man ser att fettet på armen vill över klockan xD

  Svara
  • Vad fan är det för fel på dig? Tycker du att det känns okej att kommentera sådär? Hade du gjort det irl? Fyfan

   Svara
  • Gå och lägg dig igen, du har uppenbarligen vaknat på helt fel sida idag med alla negativa kommentarer du levererar, eller är du en sån här skrivbordskrigare som blir tuff bakom skärmen för din inbillade anonymitet? Skulle du själv vilja ha såna där kommentarer om du var glad för något du köpt? Mår du bra av att sparka på andra kanske? Dessa kommentarer visar faktiskt hur jävla dålig självkänsla du har. Gå ut på en skogspromenad i solen, eller skaffa en hobby du behöver verkligen det.

   Svara
  • ”Fettet på armen”?! Det kallas för handled – jag ser inget fett som vill över klockan. Och även om det nu var så så är det väl knappast ditt bekymmer? Vi kommer i alla storlekar och vikten kan man göra nåt åt – en ful själ är svårare (nästan omöjligt) att ändra! Möt världen med ett leende istället för dumhet – säger man inget har man inget sagt!

   Svara
 4. Så vacker klocka, blir lite avis:) Jag vet hur det är, det är bara tyvärr att bita ihop, själv för att få bättre framtid flyttade jag halva sverige till Karlshamn, det var det bästa jag gjort, oK, alla spöken förvann inte, men lättare att mota dom i en annan miljö och folket här är himla snälla, förra året köpte jag en husvagn och jag sa på gymmet en dag, jag måste köpa saker till vagnen så jag kan åka och alla har gett mig koppar och allt jag behöver, det säger väl en hel del om folket här! Kram Kämpa på:)

  Svara

Lämna en kommentar