Kniven mot strupen

Varför skaffar en del folk restauranger då dom inte verkar kunna ett skit eller ja inte mycket iallafall? Jag säger inte att jag kan mycket men så pass mycket vet jag att det är enormt viktigt att hålla god hygien och ha det fint i köket samt även se till att verkligen ha det fräscht i kyl och så. Jag har ”jobbat” på ett ställe där dom sålde både mat och fika och jag minns så väl hur viktigt det var med städningen efter varje dag och även hur viktigt det var att gå igenom kylarna och städa extra varje fredag. Stället jag var på hade bara öppet måndag till fredag.

Anledningen till att skriver detta är ju pga programmet ”Kniven mot strupen” som jag tittar på nu. Jag blir så extremt sur varje gång jag tittar på det. Dom fattar inte att dom inte har några gäster. Varför har dom inte det? Ja, först och främst så är det alltid att maten inte alls är bra och jag kan inte för mitt liv förstå att folk som inte kan laga mat jobbar på en restaurang. Sen att dom inte ens kan hålla koll på vem som beställt vad etc. Vad konstigt dom inte har gäster  :S .

En liten dröm jag har är att i framtiden ha ett eget fik eller ett mindre matställe. Jag vet ju ändå lite hur det fungerar och hur stressigt det kan vara. Jag gillar då det blir lite stressigt och att ha mycket att göra då jag jobbar för jag klarar inte av att bara sitta ner och inte göra nåt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *