Knöl på näsan?

Har fått värsta knölen mitt på näsan. Undrar om det var en finne från början och jag har legat och varit där och pillat då jag sov? Det ser hemskt ut iallafall. Tur att jag inte ska ut nåt haha. Har ju inget smink jag kan använda för att dölja det värsta heller. Det jobbigaste är att knölen sitter precis där glasögonen sitter på näsan. Gör lagomt ont. Mest irriterande ont iallafall.

I söndags gjorde jag nåt jag inte gjort på väldigt länge. Jag ringde syrran. Hon blev nog mäkta förvånad att det var jag som ringde. Men det var kul att prata med henne den lilla stund vi pratade. Jag har ju bara mobil numera tillvidare så måste ju hushålla med dom pengar jag har satt in på kontantkortet.

Det finns en till jag måste ringa och det är brorsan.

Nu ska jag göra nåt jag aldrig gjort den senaste tiden. Titta på serier, ovanligt va? Idag blir det säsong 1 av Dexter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *