Kokosolja

Idag tog jag bussen till stan för att veckohandla. Jag är glad att jag gjorde det, för på Ica supermarket Traktören kostade den stora burken med kokosolja från Kung Markatta endast 97 kr, här på Coop Nära Torvalla kostar den 112kr. Jag köper hellre den stora burken än den lilla eftersom jag alltid har kokosolja i mitt kaffe varje dag och det skulle bli så dyrt i längden att bara köpa den lilla. Den lilla räcker ju inte länge alls, speciellt inte om man tar ca en matsked varje gång.Hädanefter tänker jag bara köpa oljan på Ica.

Nej, det är faktiskt inte alls äckligt med fettkaffe, det är riktigt gott. Jag gör kaffe som vanligt, tar en matsked osaltat smör och en matsked kokosolja och mixar ihop med mixerstaven. Brukar lägga i fettet först i muggen sen fylla på med lite kaffe, mixa en stund, sen på med resten av kaffet och mixa lite till. Ibland strör jag över lite kanel också. Så gott och man håller sig mätt. Jag får ju även i mig massa fett också, som jag ju ska.

Det gick bra att åka till stan, men jag blev lite yr men det beror lite på att min sociala fobi sitter kvar lite. Jag åt innan jag åkte till stan så det har inte med det att göra. Det är inte första gången heller som jag blir yr på stan eller då jag sitter på bussen.

kokosoljakungmarkatta

fettkaffe

2 reaktioner på ”Kokosolja”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *