Kommentarer + One.com + Dum funktion

Ibland är det bara så tråkigt att blogga och sen inte få någon respons. Förr så fick jag ju kommentarer på  dom flesta inläggen och då var det ju egentligen inget speciellt som jag skrev om. Jag tycker personligen att min blogg har blivit bättre nu sen några år tillbaka då jag började förändra mitt liv till det bättre. Nu gör jag ju saker även om det inte är ofta. Förr satt jag ju bara hemma och framför datorn. Ingenting hände i mitt liv. Nej, jag gör inte så mycket på dagarna nu heller men det händer ändå mer i mitt liv nu än förr.

Jag kommer ha kvar bloggen. Det är ca 300 kronor per år som jag betalar för min domän och det är det värt tycker jag. Men jag har många gånger funderat på att byta webbhotell. Just nu har jag one.com men jag vet inte om dom andra är så mycket bättre? Jag har läst att det är många som inte gillar one.com . Jag har inte haft problem med dom på länge och då det har varit problem så är det jag själv som har orsakat det. Sist det blev problem med sidan så var det nåt spam bland kommentarerna och min hemsida blev då tillfälligt nedstängd av one. Jag gick in på deras support, frågade vad som hade hänt/varför min sida ligger nere, fick svar inom nån minut.  30 minuter senare var min hemsida upp igen. Dom har faktiskt väldigt bra support.

Nu är det även lätt att installera wordpress hos dom, vilket det inte alls var då jag skaffa denna domän. Jag fick ju hjälp då.

Sen blogg.se skaffade den nya funktionen att man kan svara på sina kommenterar direkt i sin egen blogg så tror jag att besöken till andras bloggar har minskat. Jag tror även att den funktionen är en stor anledning till att man inte får så mycket kommentarer längre.

Jag svarar ju helst på mina kommentarer i min blogg då denna funktion med att kunna svara på en kommentar direkt även finns på wordpress och har så även funnits i flera år. Men, många gånger går jag in och svarar på kommentaren även hos den som kommenterat hos mig.

 

Det är nog inte bara jag som inte får många kommentarer längre.

En kommentar till “Kommentarer + One.com + Dum funktion”

  1. Sorgligt nog så verkar det vara mindre och mindre människor som lämnat ett avtryck vilket är riktigt tråkigt för din blogg är intressant och även rolig jag tycker den har en bra mix.
    Överlag så är människor slöa med att lämna ett hej eller mera men stå på dig du gör ett bra jobb! :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *