Komplex och plastikkirurgi

Jag är ju inte den enda som har har funderat på plastikkirurgi. Det är ju något som dessutom har blivit så vanligt nu. Jag har funderat på att operera mina bröst då jag avskyr hur olika brösten ser ut, men samtidigt så vet jag att det är något som är helt normalt. Jag har ibland till och googlat och sett hur olika bröst faktiskt ser ut. Att det är normalt att brösten inte är exakt likadana, exakt lika stora/små. 

Förr var jag helt emot att vem som helst ska kunna operera sig och kände att endast de som varit med om olyckor eller föds med något som behöver opereras eller ja fixa till något ska få rätt att använda sig av dessa operationer,  men detta har jag andra åsikter om nu faktiskt. 

Nu tycker jag att plastikoperationer är till för precis vem som helst som vill göra en förändring av sitt utseende. Oavsett om man varit med om olycka eller om man har komplex över något.  Om det är så bara att operera näsan eller göra en laserfettsugning. Så länge man väljer ett bra ställe och även kollar upp kliniken noga innan man bestämmer så man inte riskerar att bli lurad, vilket ju faktiskt har hänt flertalet. 

Det finns flera ställen för just plastikoperationer i Stockholm .

Jag skrev ju längre upp vad jag skulle vilja göra för operation, men det finns en sak till som jag skulle vilja få fixat och det är mitt så kallade storkbett. Jag vet dock inte om det ens går att få bort. Man tycker ju att jag borde vara van vid att ha detta mitt i pannan efter att snart ha levt med det i 37 år men jag har blivit mer och mer medveten om det och tänker på det mer och mer ju äldre jag blir av någon konstig anledning. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *