Kontaktperson och god man

I förrgår hade jag alltså första träffen med kontaktpersonen. Det var bara en träff där även kontaktpersonsamordnaren var med. Vi bestämde vilken dag och hur ofta jag och kontaktpersonen skulle ses, vad vi kunde göra etc.  På tisdag kommer min kontaktperson L och hämtar mig vid 10 tiden, så får vi se då vad vi ska hitta på.

För någon dag sedan fick jag ett brev från överfömyndaren där jag fick veta att jag hade glömt att skriva under ansökan om god man. Min ansökan var med så det var bara för mig att skriva under, Kunde det brevet inte komma lite tidigare? Här har man ju gått och väntat på ett beslut på om huruvida jag får en god man eller inte sen i oktober någon gång.

Jag ska träffa L.V idag vid 13.00 hemma hos mig, inte upplagd alls men lika bra att få det gjort. Då hon åker ska hon få ta med sig ansökan och lämna in det åt mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *