Kontaktperson

Det börjar hända nåt nu igen med mitt liv. Jag har ansökt om att få en kontaktperson igen och idag ringde en kvinna som har hand om detta för att bestämma tid för en träff. Hon kommer till mig på måndag vid 14 tiden.

Anledningen till att jag vill ha en kontaktperson är för att jag behöver hjälp med att ta mig ut på dagarna. Bara att jag kommer ut en gång någon timme per vecka räcker till att börja med. Som jag har det nu så kommer jag inte ut alls utan jag sitter bara inne 24/7. Eftersom det ska göras en utredning så vet jag inte säkert att jag kommer att få en kontaktperson eller inte men jag tror nog att jag kommer att bli beviljad en utefter hur min situation ser ut nu. Det är ju värre nu än sist jag hade en kontaktperson för drygt 7-8 år sedan. Då hade jag ju ett liv, till skillnad från nu.

Testade att förnya receptet på Fluoxetin (min medicin ) igår, via internet. Gick ju bra det, dock så ringde dom från psykiatrin och berättade att min läkare hade skrivit ut så jag kunde ta ut 4 gånger, alltså har jag 3 uttag kvar.. Ingen som sagt nåt till mig om hur många uttag jag hade sen så har jag ju precis börjat med medicinen. Ja, jag vet ju iallafall att det redan finns recept inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *