Köpa ny soffa

Jag har hittat en soffa som jag ska köpa i oktober då man får pengar runt den 18e den månaden.  Äntligen! Den soffan jag har nu är hemsk. Jag fick den gratis av en tjej då jag flyttade hemifrån för en del år sedan så jag är ju bara glad att jag hade en soffa. Nu ska den slängas och det ska införskaffas en ny. Den soffa jag äger nu kommer fraktas bort tillsammans med min gamla säng i oktober. Gör ingenting att jag får vänta en månad eller så innan jag har en soffa, för jag och Micke sitter ändå typ aldrig i soffan ändå, har ju alltid suttit/legat i min gamla säng som står i vardagsrummet. Eftersom jag gillar att få vara ifred ibland då jag sover och ofta inte har dygnet lika som Micke så brukar jag sova i vardagsrummet och därför passar jag på och köpa en bäddsoffa med en gång.

Ni ska bara veta vad SKÖNT det kommer att bli då jag väl har fått kasta den gamla soffan samt sängen och köpt en ny soffa. Soffan jag tänkt är MÅNSTAD  på IKEA.

 

En kommentar till “Köpa ny soffa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *