Kunde inte låta bli

Som ni ser, ni som brukar besöka min sida, så har jag bytt utseende igen. Det var ju ett bra tag sen sist som jag ändrade mer än headern. Men jag är lite sur för att headern nu är så blurrig ? Förstår inte varför! Sedan var det svårt att hitta i koderna för detta grundtema (Weaver) vart jag ändrar Tags, Comments etc. Vill ju ha det på SVENSKA!!

Jag har suttit i en timma drygt och försökt fixa till datumet så det är som det ska. Innan var det bara ”Posted on 19 december” . Jag vill ju alltid ha med vilken tid på dagen/natten det är jag postat inlägget också. Jag fick till det tack och lov efter lite om och men. Det visade vara enkelt att fixa  hahaha

Det finns lite översättningar att göra också innan jag är klar. Jag lär väl fixa om med färgerna lite till sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *