Läkaren och vaccin

Idag var jag ju till läkaren för att kolla upp ett märke på ena armen samt mitt födelsemärke på ryggen. Jag kan slappna av helt då det inte var något med nåt av det. Födelsemärket ska det tydligen inte ens kunna bli cancer av så där kan jag slappna av helt nu.

Jag tog upp att jag varit så trött ett tag nu och onormalt trött för att vara jag. Sa att jag testat mig för Covid-19 och jag fick ju svar att det jag inte hade Covid.  Jag tror själv att det kan vara brist på något som järn och eller vitamin D.  Jag kan ju somna och sova i massa timmar som det är nu och denna trötthet är inte direkt något jag är van vid. Jag brukar kunna få ta en eller två Propavan annars för att kunna sova så mycket eller ja för att ens kunna sova överhuvudtaget. Det kan ju bero på flera olika saker men det är bara bra att jag fick ta prover idag.

Jag fick även kolla mitt blodtryck och det var lite högt.

Efter läkaren så tog jag bussen hem för att vänta hemma någon timme innan jag skulle iväg igen men då till Campus för att få vaccinet. Det känns så bra att ha fått ta detta vaccin. Jag har aldrig tvekat om jag ska ta det eller inte och jag tillhör ju dessutom riskgrupp på grund av min vikt. Nästa dos blir i slutet av juni.

 

Imorgon ska jag till tandhygienisten också. Men det blev så snabbt inbokat då det ringde därifrån lite tidigare idag och frågade om jag ville komma imorgon. Jag skulle ändå dit nu i maj så det var lika bra att tacka ja.     Fick natten mot torsdag biverkning av vaccinet i form av frossa/feber så avbokade, men fått ny tid.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *